Prágai sonka (Prager Schinken)
Prágai sonka.Enyhén füstőlt főtt sonka.
• magas fehérje tartalom
• gluténmentes
• hozzáadott ízfokozók nélkül
| Kedd: | 7:00-13:00 |
| Szerda: | 7:00-13:00 |
| Csütörtök: | 7:00-13:00 |
| Péntek: | 7:00-13:00 |
| Szombat: | 6:00-12:00 |
| Vasárnap: | Zárva |
Prágai sonka.Enyhén füstőlt főtt sonka.
• magas fehérje tartalom
• gluténmentes
• hozzáadott ízfokozók nélkül
Garantáltan kiemelkedő minőségű, válogatott sertéshúsból, pácolással készült sertéssonka. Alkalmas sonkatekercsek készítésére
Népszerű tipikus osztrák specialitás, A legjobb sertés hús és finom természetes fűszerek felhasználásával. Fogyaszthatjuk hidegen és grillezve is.
• gluténmentes
• laktóz mentes
A túrós, káposztás ételek kedvelt hozzávalója. Húsos, zamatos, főtt szalonna, finoman füstölve. Extra minőségű, kiváló húsalapanyagból készült termék.
A marhanyelv hidegtálak kedvelt alapanyaga, mely megfelelően elkészítve, puhára főzve sokszínűen felhasználható.A füstölt marhanyelvet a hidegkonyha kedvelőinek ajánljuk.
Szárított Spanyol sonka. A spanyolok számára a sonka nem egyszerűen étel, hanem a kultúra része, ugyanúgy beszédtéma az asztali társalgásnál, mint nálunk a bor. Illik véleményt mondani róla, felismerni a különbségeket, megbírálni.Első látásra abban különbözik a mi sonkánktól, hogy nem füstölik, hanem egyszerűen sózással tartósítják. Ez a módszer már a Római Birodalom idején is ismert volt, s a spanyol sonka már ekkor olyan jó hírnek örvendett, hogy Diocletianus császár is említést tesz róla írásaiban. A sonkakészítés az Ibériai félszigeten tehát több mint 2000 éves hagyományokra vezethető vissza. Bizton állíthatom, hogy valóban nagyon finom a sonkaüzletek eladói által hajszálvékony szeletekre vágott drága csemege.
A hagyományos spianata olasz szalámi fűszeresebb változatáról van szó, amit sóval, egész borssal és chilivel ízesítenek.
Dél-Olaszországra jellemző szalámi fajta, amit természetesen kizárólag első osztályú, helyben tenyésztett sértéshúsból készítenek. A színhús összetevőt a szokásosnál nagyobb darabokra aprítják és henger helyett jellegzetes lapos formára préselik.
A Kátai Sülthagymás Májas egy ízletes és tápláló étel, melyet pirított sülthagymával készítenek. Ez a krémes textúrájú máj rendkívül finom ízű. Ez a termék a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően kerül előállításra. A Kátai Sülthagymás Májas friss és minőségi összetevőkből készül, hogy a legjobb ízt és textúrát nyújtsa Önnek. A pirított sülthagyma hozzáadása még gazdagabb és intenzívebb ízt ad a májasnak. Ezzel a fűszeres hozzávalóval egyedülálló ízélményt kap, ami különlegessé teszi ezt a terméket. A Kátai Sülthagymás Májas sokoldalúan felhasználható. Könnyen lehet vele készíteni szendvicseket, salátákat vagy akár főételeket is. A krémes textúra miatt könnyen kenhető, így tökéletes választás lehet reggelire vagy tízóraira.