Borjú Párizsi (Kalbfleisch-Pariser)
Prémiunm minőségű Osztrák borjú párizsi. A feldolgozás során garantálják a legjobb minőségű borjú hús alapanyagot. Enyhén fűszeres.
• gluténmentes
• laktóz mentes
| Kedd: | 7:00-13:00 |
| Szerda: | 7:00-13:00 |
| Csütörtök: | 7:00-13:00 |
| Péntek: | 7:00-13:00 |
| Szombat: | 6:00-12:00 |
| Vasárnap: | Zárva |
Prémiunm minőségű Osztrák borjú párizsi. A feldolgozás során garantálják a legjobb minőségű borjú hús alapanyagot. Enyhén fűszeres.
• gluténmentes
• laktóz mentes
Nitritmentes!
Ahogy Nagyapáink készítették…
Só…Bors…Pirospaprika…Fokhagyma…kömény…és természetesen a hideg füstölés!
Harapj bele és felidézheted gyermekkorod!! Kapható csemege, csípős és tüzes változatban.
Nyersen fogyasztható szalámiféleség, mely sovány sertéshús, és szalonna elegye, só, bors paprika és szerecsendió fűszerezéssel.
A marhanyelv hidegtálak kedvelt alapanyaga, mely megfelelően elkészítve, puhára főzve sokszínűen felhasználható.A füstölt marhanyelvet a hidegkonyha kedvelőinek ajánljuk.
Nyersen fogyasztható szalámiféleség, mely sovány sertéshús, és szalonna elegye, só, bors és szerecsendió fűszerezéssel.
Kiválasztott egész sertéshús, egy vékony zsír-és a bőr réteggel enyhe és illatos, mézes sűlt sonka.
Nem tartalmaz glutént és laktózt
Szezonális termék kapható nyári időszakban!
A nyár friss íze a napérlelte citrom és frissen őrölt bors. Üdítően aromás sonka különlegesség kizárólag a nyári hónapokban.
• magas fehérje tartalom
• gluténmentes
• laktóz mentes
• hozzáadott ízfokozók nélkül
Szárított Spanyol sonka. A spanyolok számára a sonka nem egyszerűen étel, hanem a kultúra része, ugyanúgy beszédtéma az asztali társalgásnál, mint nálunk a bor. Illik véleményt mondani róla, felismerni a különbségeket, megbírálni.Első látásra abban különbözik a mi sonkánktól, hogy nem füstölik, hanem egyszerűen sózással tartósítják. Ez a módszer már a Római Birodalom idején is ismert volt, s a spanyol sonka már ekkor olyan jó hírnek örvendett, hogy Diocletianus császár is említést tesz róla írásaiban. A sonkakészítés az Ibériai félszigeten tehát több mint 2000 éves hagyományokra vezethető vissza. Bizton állíthatom, hogy valóban nagyon finom a sonkaüzletek eladói által hajszálvékony szeletekre vágott drága csemege.
Apróra szeműre darált minőségi Olasz sertés húsból készűl. Válogatott húsokból készűlt érlelt szalámi
Nem tartalmaz glutént és laktózt
A túrós, káposztás ételek kedvelt hozzávalója. Húsos, zamatos, főtt szalonna, finoman füstölve. Extra minőségű, kiváló húsalapanyagból készült termék.